Praktische info

WAT● houdt het in?

De WAT●-coöperatieleden en de deelnemers aan de WAT-WEB-bijeenkomsten ontmoeten elkaar tien keer per jaar, op elke eerste maandag van de maand (uitgezonderd vakantieperiodes) van 19.00 uur tot 22.00 uur. De locaties bevinden zich doorgaans in de regio Eindhoven en sluiten zo veel mogelijk aan bij het thema van de avond.

Voorafgaand aan elke WAT-WEB-bijeenkomst is er een diner om 17.30 uur. Naast de coöperatieleden zijn ook de deelnemers aan de WAT-WEB-bijeenkomst van harte welkom om aan te schuiven. Een mooie gelegenheid om op een informele manier kennis te maken met de coöperatieleden en met hen van gedachten te wisselen.

WAT● kost het?

U bent vrij om te bepalen aan welke netwerkbijeenkomsten u wilt deelnemen. Bekijk de thema’s in het overzicht en geef u voor elke bijeenkomst afzonderlijk op (graag uiterlijk één week van tevoren in verband met de catering). Daarnaast is het ook mogelijk om tegen een voordeliger tarief een strippenkaart te kopen, waarbij u gedurende één jaar aan vijf bijeenkomsten naar keuze kunt deelnemen. De tarieven zijn als volgt:

Losse bijeenkomst zonder diner: € 17,50 ex btw
Losse bijeenkomst met diner: € 35,00 ex btw

Strippenkaart: 5 bijeenkomsten zonder diner: € 75,00 ex btw
Strippenkaart: 5 bijeenkomsten met diner: € 175,00 ex btw

De strippenkaart is 12 maanden geldig vanaf datum van aankoop.
Stuur ons een e-mail als u een strippenkaart wilt kopen.

Hoe meld ik me aan?

U kunt zich aanmelden via uw contactpersoon of via deze pagina.

WAT een coöperatie!

Mocht u geïnteresseerd zijn in meer dan alleen WAT-WEB en lijkt de coöperatie u wel iets? Vraag dan aan een van de leden om opheldering of uitleg, of stuur een mail aan info@wat-bouwen.nl. Ook voor meer informatie over WAT-WEB kunt u dit e-mailadres gebruiken.

Graag tot de eerstvolgende bijeenkomst!

Wat-WEB is een initiatief van ‘WAT Bouwen coöperatie u.a.’.
Een coöperatie van adviseurs in en rond de bebouwde omgeving.